top of page
  • Шавук Юля

Засідання педагогічної ради

В актовій залі опорного закладу "Колківський ліцей" відбулося засідання педагогічної ради. На ньому були присутні педагоги Колківського ліцею, а також гімназій-філій.

Садовий М.В., заступник директора із навчально-виховної роботи опорного закладу "Колківський ліцей", ознайомив присутніх із традиційними та інноваційними технологіями сучасного уроку у світлі ідей та положень Нової української школи.

Мартинюк С.І., вчитель початкових класів Старосільської гімназії-філії, розповіла про діяльнісний підхід та ігрові методи навчання в Новій українській школі.

Деркач Н.М., вчитель інформатики та основ здоров'я Розничівської гімназії-філії, доповіла про інтерактивні технології кооперативного навчання на уроках соціальної і здоров'язбережувальної освітньої галузі.

Невірковець О.М., вчитель трудового навчання опорного закладу "Колківський ліцей", ознайомив із проєктною діяльністю на уроках технологій.

Мельник Л.В., асистент вчителя опорного закладу "Колківський ліцей", розповіла про ігрові технології в роботі з дітьми з особливими освітніми потребами.

Романюк М.С., вчитель української мови та літератури опорного закладу "Колківський ліцей", у своїй доповіді вказала на виховний потенціал уроку української мови і літератури та шляхи його реалізації в Новій українській школі.


5 переглядів0 коментарів
bottom of page