top of page
  • Шавук Сергій

День з науковцями

28 березня учні нашої школи, слухачі обласної Природничої школи, відвідали навчальний практикум "День з науковцями". Вихованці відвідали цікаві, змістовні зустрічі на таких локаціях:

Волинський обласний еколого-натуралістичний центр.

Луцький національний технічний університет: професійна орієнтація та допрофесійна підготовка учнів за напрямом екології та агрономії.

Волинський національний університет імені Лесі Українки, Факультет біології та лісового господарства ВНУ імені Лесі Українки. Практичні майстер-класи "Квітково-декоративні рослини в ландшафтному дизайні" та "Методика мікроклонального розмноження рослин".

Технічний фаховий коледж ЛНТУ. Для вихованців розповіли про основи побудови кар'єри та професійний розвиток, а також провели освітній майстер-клас "Інтерпретація весни".

Академія рекреаційних технологій і права. Вихованцям розповіли про різноманітні напрями профорієнтаційної роботи, які допоможуть майбутнім студентам визначитися з професією та розвивати необхідні навички.

Учасники ознайомилися з напрямками діяльності закладів вищої освіти та інноваційними підходами до навчання.

Слухачі мали можливість виявити свої індивідуальні схильності, психофізіологічні можливості та вміння. Зіставляти їх з вимогами тієї професії, до якої мають інтерес і нахили, щоб прийняти правильне рішення про свою придатність до професійної діяльності.

Керівник групи Ольга Світач


3 перегляди0 коментарів
bottom of page